Diensten

CITADEL FISCAAL

Onze diensten

Bedrijfsadministratie

Citadel Fiscaal biedt een uitgebreide financiële administratie aan, waarbij je volledige controle hebt over je administratie met real-time inzichten. Dit omvat inkoopboek met crediteurenadministratie, verkoopboek met debiteurenadministratie, bankrekeningverwerking, kasboek en salarisadministratie. Door deze dienst uit te besteden, kun je je richten op je kernactiviteiten, terwijl je administratie in goede handen is.

Fiscale aangiften

Het indienen van belastingaangiftes kan een tijdrovende klus zijn. Citadel Fiscaal neemt dit proces volledig uit handen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over onder andere omzetbelasting (btw), inkomstenbelasting, loonheffingsbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting.

Advisering

Elke ondernemer heeft baat bij deskundig advies op financieel en bedrijfstechnisch gebied. Citadel Fiscaal biedt ondersteuning bij bedrijfsprocessen, fiscale advisering en advies op aanvraag. Tevens is er de mogelijkheid voor tussentijds advies zonder dat je vooraf een aanvraag hoeft te doen. Deze dienst zorgt ervoor dat je altijd kunt rekenen op professionele ondersteuning en advies.

Salarisadministratie

Het uitbesteden van je volledige salarisadministratie aan Citadel Fiscaal zorgt voor een vlekkeloze verwerking van loonstroken, jaaropgaven en loonheffingsaangiften. Daarnaast bieden ze ondersteuning bij salarisovereenkomsten. Door deze taken uit te besteden, kun je fouten minimaliseren en tijd besparen.

Verslaggeving

Verslaggeving is essentieel voor het verkrijgen van een duidelijk beeld van je financiële gezondheid en is vaak vereist voor financiering. Citadel Fiscaal biedt tussentijdse balansen, tussentijdse resultatenrekeningen en jaarlijkse verslaggeving aan. Dit zorgt er voor dat de verslaggeving altijd up-to-date is en voldoet aan de vereiste rapportages.

Direct contact opnemen

Leave this field blank