Over ons

Maak kennis met Citadel Fiscaal

Citadel Fiscaal, gelegen in Rotterdam en Rijswijk, specialiseert zich in financiële en fiscale dienstverlening met een persoonlijke touch. Ons team van experts zet zich in om ondernemers te begeleiden door de complexiteit van financiën en belastingen, altijd met het doel vooruitstrevende oplossingen te bieden die het verschil maken.

Onze diensten, variërend van financiële administratie tot strategische advisering, kenmerken zich door nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en actualiteit. We blijven innoveren in kennis en technologie om onze dienstverlening toekomstbestendig te maken, zodat jij je kunt concentreren op het groeien van je bedrijf.

Bij ons ben je meer dan een klant; je bent een partner. Samen werken we aan jouw succes, door financiële en fiscale zorgen uit handen te nemen. Kies voor Citadel Fiscaal, waar jouw bedrijf altijd op de eerste plaats komt.

Expert consultants

jaren ervaring

Tevreden klanten

Veel gestelde vragen

Bieden jullie ook ondersteuning bij salarisadministratie?

Zeker, van het verwerken van salarissen tot het adviseren over arbeidsrechtelijke zaken, wij zorgen dat je salarisadministratie vlekkeloos verloopt.

Hoe blijft mijn financiële verslaggeving met Citadel Fiscaal actueel en inzichtelijk?

We gebruiken de laatste software en volgen de nieuwste standaarden om heldere, accurate en begrijpelijke financiële rapportages te leveren die essentieel zijn voor besluitvorming.

Wat onderscheidt jullie advisering van andere fiscale dienstverleners?

Onze advisering is altijd op maat, gebaseerd op een diepgaand begrip van jouw bedrijf en de sector waarin je opereert, wat leidt tot strategische inzichten die echt waarde toevoegen.

Hoe kan Citadel Fiscaal mij helpen met mijn financiële administratie?

Wij bieden volledige ondersteuning voor je boekhouding, van dagelijkse transacties tot jaarafsluitingen, zodat je administratie altijd nauwkeurig en up-to-date is.

Wat maakt jullie aanpak in belastingaangiftes uniek?

Onze experts zorgen niet alleen voor tijdige en correcte aangiftes, maar kijken ook proactief naar mogelijkheden om belasting te besparen binnen de wettelijke kaders

Kan Citadel Fiscaal advies geven over financieringsmogelijkheden?

Ja, wij adviseren over diverse financieringsvormen en helpen bij het vinden van de meest geschikte optie voor jouw specifieke bedrijfssituatie.