Over ons.

Financiële administratie, salarisadministratie en advies op maat.

Dat is waar wij voor zorgen bij Citadel Fiscaal. Dit doen wij voor onze cliënten met een eigen onderneming, zoals een ZZP’er, eenmanszaak, VOF of BV. Iedere ondernemer is natuurlijk goed in zijn eigen vak, maar administratie is voor de meeste ondernemers een vak apart.

Hier willen wij onze klanten bij ondersteunen, zodat zij meer tijd hebben voor hun eigen werkzaamheden. Graag zitten we naast je en ondersteunen je onderweg met advies op maat. We geven tips wanneer het nodig is en bij het nemen van moeilijke beslissingen. Het verzorgen van de aangiftes, maken van jaarrekeningen en geven van advies is niet de enige taak die wij voor ons zelf zien.

Wat belangrijk voor ons is, is dat de klant kan groeien en zijn dromen kan waarmaken met onze hulp. Wij zijn voor onze cliënten een sparringpartner, een behulpzame vriend en de deur naar financieel succes!

Met behulp van de administratieve programma’s die wij gebruiken voor de data geven wij onjuiste verantwoording en beslissingen geen kans.

Onze diensten kunnen wij verlenen aan ondernemers in alle vormen, maar ook voor stichtingen en verenigingen. Door onze brede portefeuille aan cliënten hebben wij ervaring in alle denkbare branches.

Wij helpen u ook graag verder naar een succes in de toekomst en een onderneming zonder zorgen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Onze kantoren.


Rotterdam

Van der Takstraat 214
3071 LM Rotterdam


Rijswijk (uitsluitend op afspraak)

Diepenhorstlaan 2v
2288EW Rijswijk

Een persoonlijk gesprek voor de mogelijkheden.

De beste zorg voor uw onderneming

Vrijblijvend gesprek
info@citadelfiscaal.nl